Sbírku na zajištění materiální pomoci pro vojáky máme splněnou! Děkujeme!

Děkujeme všem 110 dárcům, kteří přispěli na naši sbírku na materiální podporu pro vojáky. Z tého sbírky se financují materiály denní potřeby, zdravotnický materiál, taktické vybavení i logistická podpora pro vojáky. 

Naši podporu se snažíme co nejvíce dokumentovat, aby všichni naši dárci přesně věděli, kam putují jejich dary a jak pomáhají. Nejlépe je vše shrnuto v Cestách na Ukrajinu na našem webu.

Ještě jednou si zopakujeme, jak naše podpora funguje:

1. Podporované jednotky posílají seznamy potřebných položek organizátorovi. Jde o jednoduché zprávy v telefonu. Seznam může vypadat třeba takto:

2. Položky ze seznamu rozdělíme dle priorit. Na některé položky máme stálé dárce, které oslovíme s pomocí, ostatní zajišťujeme po vlastní ose.

3. Jakmile máme seznam kompletní, připravíme jej na nejbližší cestu na Ukrajinu. Což vypadá třeba takhle:

4. Nakonec probíhá předání podpory jednotkám na Ukrajině. 

Ještě jednou děkujeme všem dárcům, kteří přispěli na dobrou věc.

Pokud máte chuť pomáhat dál. Aktuálně nám běží sbírka na Donio. Jedná se o sbírku na offroad pickup pro jednotku A0139, dělostřelecká divize, směr Časiv Jar, Doněcká oblast. Tato jednotka pomáhá bránit proti agresorovi horkou půdu u Bachmutu, snaží se s nedostatkem munice dosáhnout maximum možného. Auto bude sloužit pro dovoz dělostřelecké munice na pozice, případnou evakuaci vojáků. Na zajištění auta pro výše uvedenou jednotku a další pomoc, máme oficiální žádost od ministerstva obrany Ukrajiny.

Předem moc děkujeme za podporu !

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Sláva Ukrajině! Hrdinům sláva!