Offroad Pickup pro jednotku do oblasti Časiv Jar

V Donio jsme otevřeli sbírku na offroad pickup, určený pro jednotku A0139, dělostřeleckou divizi 101, směr Časiv Jar, Doněcká oblast. Tato jednotka pomáhá bránit proti agresorovi horkou půdu u Bachmutu, snaží se s nedostatkem munice dosáhnout maximum možného.

Auto bude sloužit pro dovoz dělostřelecké munice na pozice a evakuaci vojáků. Na zajištění auta pro výše uvedenou jednotku a další pomoc, máme oficiální žádost od ministerstva obrany Ukrajiny.

Vlevo originál a vpravo automatický překlad.

Dobrovolnické skupiny, jako je ta naše, jsou schopné rychle a adresně reagovat, uspokojit urgentní potřeby jednotek, nicméně pouze za předpokladu aktivní podpory veřejnosti, která spojí své síly a pomůže zajistit finanční prostředky na pořízení této pomoci.

Na co konkrétně budou peníze z této sbírky použity?

Vykoupíme starší offroad typu pickup, nafta, s uzávěrkou diferenciálu,  např. Mitsubishi L200, Nissan Navara, Ford Ranger, Mazda B2500, cenové relace 90–200tis. Vyšší cena znamená kratší čas zajištění a povětšinou lepší technický stav, nebo vyšší výbavu. Vůz musí být v pořádku po funkční stránce, rám, pohonná jednotka, uzávěrka, naopak vhodnější jsou starší mechanické vozy bez zbytečné elektroniky, která se může pokazit, jako je L200 do roku výroby 2006.

Zajistíme základní servis nezbytný pro převoz vozu na Ukrajinu, podle kapacity dobrovolnické práce (platíme pouze za materiál) času případně i náročnější servis v ČR, následně vůz převezeme do Zakarpatí, kde dokončíme servis, případně vůz přestříkáme. Dovybavíme auto potřebným vybavením jako pneumatikami do bláta, hardtopem pokud chybí, navijákem pokud je potřeba, případně nočním viděním.

Frekvence našich cest je dána dostupností zdrojů pro zajištění podpory, i když veškerou práci postavíme na práci dobrovolníků, musíme uhradit materiál, ale pokud se nám podaří zdroje zajistit, cesty vycházejí 1× měsíčně. Pokud nám pomůžete a sbírka bude úspěšná, pojedeme začátkem května a doručíme auto společně s dalším materiálem jednotce do Doněcké oblasti.

Předem moc děkujeme za podporu !

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Sláva Ukrajině! Hrdinům sláva!